Betingelser

Handelsbetingelser

Disse betingelser vedrører og omfatter handel med illustratio ApS CVR-nr. 42549940.

Billetter

Priser på foredragsbilletter er opgivet inkl. moms og eksklusiv andre gebyrer.

Til foredragene er det vigtigt, at du medbringer dine billetter på print eller på en smartphone.

Refundering af foredragsbilletter

Foredragsbilletter erstattes ikke, hvis de mistes.

Foredragsbilletter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.

Illustratio ApS bærer ikke ansvar ved de problemer, som måtte opstå ved kopiering eller videresalg af billetter.

Aflysning af foredrag eller ændring af dato

Illustratio ApS forbeholder sig retten til at aflyse eller rykke dato og afholdelsessted for kurser og foredrag. I tilfælde af aflysning får alle deltagere besked, og illustratio.dk refunderer det fulde billet- eller kursusgebyr indenfor otte hverdage. Ændres datoen eller lokation for arrangementet er det muligt enten at beholde sin plads eller få refunderet det fulde beløb.

Illustratio ApS er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter i forbindelse med et aflyst eller flyttet foredrag.

Personlige data

Ved tilmelding til illustratio ApS arrangementer opgives navn, mailadresse, adresse, telefonnummer samt evt. firmanavn og CVR-nummer. Ved tilmelding til arrangementer giver du samtykke til, at vi opbevarer disse data, som bruges til at fremsende billetter, praktisk information, evt. foredrags- og kursusmateriale og evaluering samt mulighed for at kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet.

De data, som illustratio ApS registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er illustratio ApS. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Fotografering og lydoptagelse til arrangementer

Med mindre der er givet skriftligt tilsagn, er det hverken tilladt at optage film, lyd eller anvende professionelt fotoudstyr til illustratio ApS arrangementer. Det er ligeledes ikke tilladt for journalister eller medieansatte offentligt at referere kunstnere eller foredragsholdere direkte.

Illustratio ApS tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område.

Nyhedsbrev